Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

η ντουλάπα του fchris 4 - μονταρισμα τοποθετηση


..μετά από ενάμιση χρόνο αποχής.. συνεχίζω..

10. μοντάρουμε τα κουτιά 1 και 3 τα στήνουμε δεξιά κι αριστερά του κουτιού 2 τα αλφαδιάζουμε μοιράζουμε την απόσταση από τους τοίχους δεξιά κι αριστερά τα δένουμε και τα τρία με σφυχτήρες προσέχοντας να εφάπτονται τα πλαϊνά μέχρι πίσω



11. μοντάρουμε το κουτί 4 το ακουμπάμε με την πλάτη πάνω μετράμε τις αποστάσεις των κέντρων των πριζών από το κοντινότερο πλαϊνό κι από κάτω τα σημαδεύουμε στην πλάτη του κουτιού 4 προσέχοντας μην μπερδέψουμε το πάνω κάτω δεξιά αριστερά.. διευκολύνει να έχουμε ακουμπήσει το κουτί ώστε ο πάτος του να κοιτά την ντουλάπα.. ξεκινάμε να τρυπάμε με ποτυροτρύπανο 65 χιλ. Πριν το ξετρυπήσουμε.. σηκώνουμε όρθιο το κουτί και τελειώνουμε τις τρύπες από την μεριά που φαίνεται για να γίνουν πιό καθαρές..



12. ξεσφίγουμε του σφυχτήρες στην μιά μεριά και τοποθετούμε το κουτί 4 πάνω στο 3 προσπαθόντας να μη κουνίσουμε τα υπόλοιπα κουτιά.. τσεκάρουμε αν οι τρύπες μας έπεσαν σωστά στις πρίζες.. και η ντουλάπα μας είναι μοιρασμένη σωστά δεξιά αριστερά.. αν έχουμε κάνει κάποιο λάθος.. απλά παίρνουμε μια νέα πλάτη για το κουτί 4 και ξανά προσπαθούμε..

13. μοντάρουμε το κουτί 5 καλό είναι να βάλουμε την πόρτα και να το ποθετήσουμε και τα αμορτισέρ σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή σε αυτό το στάδιο.. βγάζουμε αμορτισέρ και πόρτα και τοποθετούμε το κουτί 5 πάνω στο 4 14. αρχίζοντας από κάτω που έχουμε ήδη τους σφυχτήρες δένουμε μεταξύ τους τα κουτιά.. κάνουμε τρύπες με τρυπάνε 3 χιλ 4-5 χιλ βάθος για αρχή και βιδώνουμε με νοβοπανόβιδες 3,5Χ16 χιλ. 3-4 εκ. Από μπροστά ανα 40-50 εκ. Βάζουμε κι από 2 πίσω πάνω κάτω σε κάθε κουτί.



2 σχόλια:

Unknown είπε...

επιτελους...
ειναι το αγαπημενο μου blog!!!

koulpa είπε...

anxelo pipis
ευχαριστώ φίλτατε.. ότι μπορώ θα κάνω για να συνεχίσω.. :) :)