Τρίτη 31 Ιουλίου 2007

Κάθε αρχή καί δύσκολη...

Η δουλία μου από το 1990 έχει να κάνει με έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα γραφείου καί καταστημάτων, από μελετη χώρων, διαμόρφωση κατασκευαστικών σχεδίων, ανάλυση παραγγελιών, πώληση εξαρτημάτων, πώληση υλικών για do it yourself, κατασκευή καί τοποθέτηση.
Ο σκοπός του παρόντος ιστολογίου είναι να βοηθήσει όποιον:
1. θέλει να ξεκινήσει κάποια σχετική κατασκευή καί δε ξέρει πως..
2. έχει εμπλακεί ή κολλήσει σε κάποιο στάδιο της διαδικασίας να βρεί κάποιες λύσεις καί να προχωρήσει.
3.θέλει να λύσει οποιαδήποτε σχετική απορία.
Αρχίζοντας θα ξεκινήσω με κάποιες απλούστατες κατασκευές που για κάποιους θα φανούν ίσως γελίες.. αλλά δεν είμαστε όλοι φωστήρες.. από κάπου πρέπει να αρχήσουμε.. κι αν κάποιος έχει πιό προχωρημένες απαιτήσεις δεν έχει παρα να το ζητήσει..

4 σχόλια:

a_lexia είπε...

Αγαπητέ Κούλπε,

αρχικώς υπενθυμίζω ότι το παραλήρημα το άφησα στο έτερο βλοκ σας. Εδώ ήρθα για να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των bloggers για την ευγενική και χρήσιμη do it yourself συνεισφορά σας στην βλοκόσφαιρα... Τα συγχαρητήριά μου και΄πάλι. Θα ήθελα να μείνω περισσότερο αλλά πρέπει να πάω για μπάνια. Τα ξαναλέμε λίαν συντόμως... : )))

koulpa είπε...

Καλώς ήλθατε κι εδώ, ευχαριστώ για την επίσκεψη καί τα καλά λόγια.. ε νομίζω ότι είναι περιορισμένου ενδιαφέροντος αυτό το ιστολόγιο άλλα όλο καί κάποιος μπορεί να θέλει κάτι να μάθει.. Αντε καλές βουτιές καί από εδώ:)

ATIAFEDERATION είπε...

Να και ένας άνθρωπος που θέλει να βοθήσει χωρίς πολλά πολλά ανταλλάγματα.
Είσαι φίλος μου.
Καλό μήνα.

koulpa είπε...

@atia..
Ότι θελήσετε ρωτήστε.. χωρίς ανταλάγματα..
Τω εκτιμώ..
Καλό μήνα:)